Brak błędów . Przeplywke miałem to zmieniłem.logów nie dostałem ani nic od mechanika tylko powiedział co robił.I że jak mam przeplywke bo mam to zmienić. Tak zrobiłem. Jest tak samo .
[O2FL] Oświetlenie zegarów
Zwiń
X
-
[O2FL] Oświetlenie zegarów
Witam
Od niedawna jestem posiadaczem O2 FL 2012. Chciałem zapytać czy to normalne że w zestawie wskaźników brak jest oświetlenia wskazówek. Podświetlenie działa, auto jest poleasingowe w okrojonej wersji bez regulacji intensywności podświetlenia, ale o ile cyferblaty są widoczne po włączeniu świateł , to wskazówki (obrotomierz, prędkościomierz, temperatura, poziom paliwa) nie świecą. W nocy są praktycznie niewidoczne na tle podświetlonych cyferblatów. Przewertowałem cała instrukcje obsługi , ale nie ma tam o ty słowa. Czy to standard czy usterka ?????Lenin39
-
-
lenin39, to usterka bo wskazowki powinny sie caly czas swiecic, nawet bez wlaczonych swiatel. Jak chcesz to mozesz zobaczyc jak jest u mnie bo widze ze jestes z LbnBudowa domów energooszczędnych, szkieletowych
www.nawmar.pl
Komentarz
-
-
Podświetlenie zegarów O2 FL
Dzięki za pomoc. Sprawdzałem jeszcze dzisiaj i wyraźnie widać że wskazówki nie maja podświetlenia. Zastanawiam się jeszcze , czy nie jest to przypadkiem opcja serwisowa którą można ustawić za pomocą diagnoskopu serwisowego. Mam jeszcze Citroen Xsarę i tam pewne funkcje można było włączać lub wyłączać na życzenie klienta w ASO - ale tylko diagnoskopem. Jeśli ma ktoś jakieś doświadczenie w tym zakresie , to proszę o info. Chcę zebrać trochę informacji zanim pojadę do ASO.Lenin39
Komentarz
-
-
lenin39, jak masz dzienne światła - mogą być niepodświetlone tarcze
ale wskazówki są zawsze
i - nie, nie jest to opcja serwisowa i nie da się wyłączyć/włączyć podświetlenia samych wskazówekprzyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
-
Komentarz